“D’amble”

Orlando Abrigo “D’amble” DRUER: SauvignonKOMMUNE: Cappelletto, Treiso MARK: Areal 4.500 m2 – plantet i 1999JORDBUND: Marl, silt, sand og ler. VINPLEJE: Traditionelt og manuelt – der høstes ca. 1,5 kg. pr. vinstok DYRKNING: Guyot HØST: Druerne håndplukkes i september i små 15 kilo’s perforerede kurve. LAGRING: Vinen raffineres på bærmen i 10 måneder med gentagne […]

“TresPlus”

Orlando Abrigo “Tres Plus” DRUER: Chardonnay, Nascetta KOMMUNE: Cappelletto, Treiso MARK: Areal 4.000 m2 – plantet i 1990/1994 JORDBUND: Marl, silt, sand og ler. VINPLEJE: Traditionelt og manuelt – der høstes ca. 1,5 kg. pr. vinstok DYRKNING: Guyot HØST: Druerne håndplukkes i september i små 15 kilo’s perforerede kurve. LAGRING: Chardonnay lagres 10 måneder på […]

“Jonny Gambato”

Cascina Baricchi “Jonny Gambato” DRUER: 70% Pinot Nero, 30% mix af Chardonnay, Sauvignon Blanc, Voignier, Riesling og Chenin BlancKOMMUNE: Neviglie JORDBUND: Marl, silt, sand og ler. VINPLEJE: Traditionelt og manuelt – der høstes ca. 2 kg. pr. vinstok DYRKNING: Guyot HØST: Druerne håndplukkes midt i september i små 16 kilo’s perforerede kurve. VINIFICERING: Spontan gæring […]

Delikatesser

PIEMONTE Je|Sus Delikatesser Hasselnødder er endnu én af Piemontes skatte. Nødder er af typen “Tonda Gentile della Langhe”, som dyrkes 700 meter over havet i lerholdig jord under de allerbedste betingelser. De tørres på jorden i ét lag, før de knækkes og ristes. Og det er en hemmelighed, hvor mange grader de ristes ved – […]

Spumante

PIEMONTE Je|Sus Spumante Spumante M.C. eller Metodo Classico er det italienske udtryk for “champagnemetoden”, som referere til en naturlig andengæring i flasken. Vores spumanter lagres på flasken i op til 72 måneder. Den lange lagring kan både smages, duftes og mærkes. Kombinationen af en flot balance i smagsnoterne og de små fine bobler står knivskarpt. […]

Hvidvin

PIEMONTE Je|Sus Hvidvin & Rosé Det kuperede terræn i Piemonte med de højt beliggende vinmarker er et rigtigt godt område til produktion af store og flotte hvidvine.  Piemonte betyder “ved foden af bjerget” og derfa også der køligere klima, der betyder at man producere hvidvine af meget høj kvalitet her. Cascina BaricchiPinot Nero/Blend“Jonny Gambato”pet nat […]

Rødvin

PIEMONTE Je|Sus Rødvin De 3 klassiske piemontesiske rødvinsdruer Dolcetto, Barbera og Nebbiolo er dominerende i vinproduktionen her. Rødvin er med ganske få undtagelser den oprindelige vin fra Piemonte. Dolcetto er med sin lette vinstil piemontesernes foretrukne – de drikker den gerne til frokost hver dag. Barolo og Barbaresco, som begge er produceret på 100% Nebbiolo, […]

Papa dei Boschi

“Vores Cru af hasselnød stammer fra naturlig tørring, hvor vi lader frugterne tørre i enkeltlag i flere dage under solen” Josè Noè Papa dei Boschi nøddeperfektion Papa dei Boschi Josè Noè bliver kaldt hasselnøddernes Gaja. Kender du til de vidunderlige Gaja-vin, som for alvor satte italiensk vin på verdenskortet, ved du, at der her venter […]

Claudio Alario

“I don’t have a favorite wine because I invest the same job from Dolcetto to Barolo: the idea I have in mind is to create a line of high-level products, without compromise.” Claudio Alario Azienda Agricola Alario Claudio Velkommen til Claudio Alario enestående kvalitet Claudio Alario Claudio Alario og sønnen Matteo er med deres afdæmpede […]

Bodoni Skabelon side

Forrige Næste Experience A Premier Producer ofNapa Valley Wines est. 1890 Our History of Farming and Winemaking 1890 1915 01 1938 01 2001 01 2018 01 1890 WINES OF CHARACTER Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate […]

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close