Orlando Abrigo

“…“In those years, if you moved only 20 km from here, no one knew what Barbaresco was.”…”

Orlando Abrigo - sagt om 1970'erne

Velkommen til Orlando Abrigo

vine med karakter

Orlando Abrigo

Den smukke vingård ligger i Treiso, kun 8 km fra Alba, i hjertet af Langhe. Delvis bygget ind i det bakkede landskab og med det, er muligheden for de særligt høje produktionshaller skabt, hvilket har været et bevidst ønske for vinmager Giovanni Abrigo, der er anden generation på vingården. Vingårdens særlige arkitektur er designet til at rumme ståltanke i dobbelt højde, så tyngdekraften kan anvendes ved maceration, hvor Abrigo anvender den delikate ekstraktionsteknik “delestage“.

Tid, traditioner & TEMPO

Familien Abrigo har plejet deres vinmarker gennem to generationer, og færdighederne er overleveret fra far til søn. I 1988 begyndte Giovanni Abrigo at arbejde sammen med sin far, Orlando. Hans udvidede vingårdens muligheder med erhvervelsen af ​​flere prestige vinmarker og senest også avancerede teknologiske fremskridt som understøtter de stolte traditioner og ønsket om at producere ægte “vine af karakter”.

I dag har ejendommen over 20 hektar jord med vægt på en af ​​de mest ædle druer, Nebbiolo.

Det kraftfulde udtryk i nebbiolovine er også grunden til, at Giovanni Abrigo besluttede sig for projektet “TEMPO”.

“TEMPO” er en integreret del af virksomhedens og Abrigo-familiens filosofi, hvor “tålmodighed” og “modenhed” repræsenterer grundlæggende værdier i livet såvel som for arbejdet.
Et omhyggeligt udvalg af flasker fra de bedste årgange opbevares i kælderen, og ligger som et konkret bevis på lagringskapaciteten af ​​de store vine fra Langhe. Vinene udbydes først efter 5 til 10 år. Projektet er skabt med ønsket om at forstå, hvordan vingårdens bedste vine udvikler sig over tid og for fortsat at forbedre arbejdet både i vinmarken og i kælderen.

www.orlandoabrigo.com