“L’ESPERIENZA DEL GUSTO,
CON PASSIONE E TRADIZIONE”

Azienda Agricola Edoardo Sobrino

Velkommen til Edoardo Sobrino

unikke vine

Edoardo Sobrino

Vingården Edoardo Sobrino ligger i Diano d’Alba midt i Langhe’s bakkede landskab med udsigt over Barolo kommune. Et UNESCO-verdensarvssted i hjertet af Piemonte. Smukkere bliver det ikke. Det er med afsæt i stor passion, erfaring og viden om landet, at Edoardos har skabt den succes og anerkendelse hans vine oplever i disse år.

Tradition, passion & kærlighed

Sobrino Vincenzo, Edoardos oldefar, specialiserede sig i podning af vinstokke allerede i slutningen af ​​det 19. århundrede og blev snart en respekteret ekspert blandt området vinbønder. Han blev ven med ejeren af ​​Moncolombetto, som anerkendte hans talent og etablerede et langvarigt forretningsforhold med Sobrino. De stolte traditioner og kærligheden til fædrelandet er gået i arv fra generation til generation, men først nu som 4. generation har Edoardo, som den første satset målrettet på at løfte produktionen til højeste niveau. Og det må man sige han er lykkedes med. Der er stor rift om hans vine, der sælges i hele verden.

I dag producerer Edoardo Sobrino mellem 8.000 – 10.000 flasker årligt.

Vinen dyrkes helt naturligt

Sobrino bruger ingen kemisk gødning, ej heller herbicider, pesticider eller andre stoffer, der kan forstyrre vinstokkens naturlige cyklusvækst. For at gøde jorden og beskytte planterne bruges ikke-systemiske produkter, som også anvendes i biologisk dyrkning.

For Edoardo betyder vinen mere end familiens navn. Omsorg for jorden, landet og hver enkelt plante kommer før produktet. Hans søgen efter perfektion i hvert trin af produktionen tager afsæt i traditionen, som altid har været hans læremester. Det er den passion, der gør smagen og oplevelsen af Sobrino’s vine til en unik oplevelse.

www.edoardosobrino.com