“… for mig er vin passion, det er familie og venner, det er hjertevarme og generøsitet. Vin er kunst, det er kultur, det er essensen af ​​civilisation og elegancen ved at leve … “

Natale Simonetta

Cascina Baricchi

vin & venskaber

Mød vores producenter

De fleste kender Gaja, Conterno, Giacosa… men der er mange andre topproducenter i Piemonte.

Francesca og Natale, Matteo og Claudio, Edoardo, Giovanni samt José og Marina – de har alle en kæmpestor plads i vores hjerter. Det er samarbejde og venskaber, det er arbejde og fornøjelse – det er stor glæde og en masse fantastiske oplevelser med skønne mennesker.

Cascina Baricchi
Vin producent
Natale Simonetta har lært vinfaget fra bunden af den legendariske Bruno Giacosa. Vinstilen er helt ren og traditionel - noget af det bedste Barbaresco byder på.
Cladio Alario
Vin producent
Claudio Alario og sønnen Matteo er med deres afdæmpede og charmerende facon legemliggørelsen af deres vidunderlige klassiske rødvine.
Edoardo Sobrino
Vin producent
Sobrino søger perfektion i hvert trin af produktionen. Passion, erfaring og viden om det piemontesiske terroir er ingredienserne i hans eftertragtede vine.
Orlando Abrigo
Vin producent
Det er Giovanni Abrigo, som er uddannet ønolog, der som 3. generatoin driver vingården. Vingården er topmoderne, vinen produceres bl.a. med naturlig pres af druerne.
Papa dei Boschi
hasselnødder
Kvaliteten bliver ikke bedre end det, der kommer fra Papa dei Boschi. At Josè Noè's nøddefarm er kendt som hasselnøddernes "Gaja", taler for sig selv.