“Vores Cru af hasselnød stammer fra naturlig tørring, hvor vi lader frugterne tørre i enkeltlag i flere dage under solen”
Josè Noè
Papa dei Boschi
nøddeperfektion
Papa dei Boschi
Josè Noè bliver kaldt hasselnøddernes Gaja. Kender du til de vidunderlige Gaja-vin, som for alvor satte italiensk vin på verdenskortet, ved du, at der her venter en smagsoplevelse i særklasse! Josè Noès nøddefarm ligger i bakkerne bag Lequio Berria, hvor jordbunden skaber perfekte forhold til dyrkningen af hasselnødder. Når nødderne ristes, får de en smag og duft, som du skal opleve!
I flere år var Josè den eneste nøddeproducent i området, hvor han havde sine egne nøddeplantager og egenproduktion af en bred vifte af hasselnøddeprodukter. Dyrkningen af hans i alt 40 hektar nøddeplantager foregår manuelt og nænsomt med den største respekt for naturen. Selve høsten finder sted i slutningen af august og starten af september, hvorefter nødderne tørres omhyggeligt.
“Vores Cru af hasselnød stammer fra naturlig tørring, hvor vi lader frugterne tørre i enkeltlag i flere dage under solen”, garanterer Josè Noè.
Timingen af høsten og tørringsprocessen er helt essentiel for at sikre en optimal produktion og den enestående kvalitet. Heldigvis er det en kunst, som Josè har mestret til perfektion. Nænsomheden, omhuen og perfektionismen er i højsædet, og dét kan smages! Prøv selv med vores forskellige varianter af ristede hasselnødder og hasselnøddecreme.