HVIDVIN

Chenin blanc / Chardonnay, “CheCha”, 2016, Cascina Baricchi.

En let mineralsk vin med noter af citrus, grøn banan og ananas, som samler sig i en fin vedvarende smag. Læs mere…

PRIS 140,-

RØDVIN

Dolcetto, “Piana dei Fichi”, 2017, Cascina Baricchi.

En blød og afbalanceret vinøs smag med antydninger af vilde bær – elegant og let at drikke. Læs mere…

PRIS 120,-

Dolcetto, “Sori Costa Fiore”, 2017, Alario Claudio.

En flot rubinrød og silkeblød vin med fyldig duft af modne frugter og den karakteristiske varme smag af Dolcetto.

PRIS 140,-

Barbera d’Alba, D.O.C., “Riva della Coda”, 2016, Cascina Baricchi.

Intens rubinrød farve – en smag med antydninger af friske frugter og en fin reference til egetræ. Læs mere…

PRIS 150,-

Barbera d’Alba, D.O.C., “Valetta”, 2017, Alario Claudio.

Dyb granatrød farve – en smag med noter af bålbær, blommer og marmelade. En virkelig flot Barbera, en blød… læs mere.

PRIS 195,-

Nebbiolo d’Alba, D.O.C., “Cascinotto”, 2017, Alario Claudio.

Karakteristisk og velbalanceret Nebbiolo vin – intens vedvarende duft af blomster og bær – delikat smag med noter af skovbær. Læs mere…

PRIS 195,-

Barolo, D.O.C.G., “Riva  Rocca”, 2015, Alario Claudio.

Fantastisk Barolo – en mere feminin udgave af den kraftfulde vin med en lang, intens smag af frugt og bløde taninner. Læs mere…

PRIS 340,-

Barolo, D.O.C.G., “Sorano”, 2015, Alario Claudio.

Klassisk flot Barolo fra Sorano marken i Serralunga. Smagen og duften er Nebbiolo, når det på allerhøjest niveau. Læs mere…

PRIS 390,-

Barbaresco, D.C.O.G. Riserva, 2013, Cascina Baricchi.

En flot vin, rubinrød med orange toner, god dybde og balance mellem frugt og fad. Læs mere…

PRIS 250,-

Barbaresco, D.C.O.G., “Rose delle Casasse“, Riserva, 2012, Cascina Baricchi.

En flot vin på nebbiolo arten “rose“, som emmer af klassisk Piemonte stil og terrior. Elegant vin. Læs mere…

PRIS 450,-

Barbaresco, “Quindicianni”, 2001, Cascina Baricchi.

De 15 års lagring sikrer en eksklusiv vinoplevelse, som på én gang er blød, intens og kraftfuld – en topvin i klassisk stil. Læs mere…

PRIS 750,-

SPUMANTE

Visages de Canailles“, Cascina Baricchi – metodo classico, 100% nebbiolo.

Den karakteriske drue fornægter sig ikke i duft og smag . En elegant spumante, der… læs mere

PRIS 245,-

“Jamais”, Cascina Baricchi – metodo classico, 70% pinot noir og 30% solera vin

En vinøs spumante med god mineral og syrebalance – elegant og vedvarende smag. Læs mere…

PRIS 270,-

Et Voila“, Cascina Baricchi – metodo classico, 100% pinot noir.

En klassisk spumante med små fine bobler og et strejl af bergamot samt en stor og velbalanceret krop. Læs mere…

PRIS 245,-

“Regina di Felicitá”, Cascina Baricchi – 70% moscato icewine og 30% moscato

Flot strågul farve med smagen af friske tropiske smagsnoter efterfulgt af sødme. Læs mere…

PRIS 160,-

HASSELNØDDER

Ristede hasselnødder, I.G.P., 200 g, Papa dei Boschi.

Nødderne er af typen “Tonda Gentile della Langhe”. De gror i 700 moh. i lerholdig jord under de allerbedste betingelser. De tørrer på jorden i ét lag, før de knækkes og ristes. Og det er en hemmelighed, hvor mange grader de ristes ved – for det er derfor, kun disse nødder smager godt!

Ristede hasselnødder, I.G.P., 500 g, Papa dei Boschi.

Nødderne er af typen “Tonda Gentile della Langhe”. De gror i 700 moh. i lerholdig jord under de allerbedste betingelser. De tørrer på jorden i ét lag, før de knækkes og ristes. Og det er en hemmelighed, hvor mange grader de ristes ved – for det er derfor, kun disse nødder smager godt!

Lys hasselnøddecreme, I.G.P., 250 g, Papa dei Boschi.

Det er alene hasselnødderne, der giver den cremede konsistens – der er ikke tilsat hverken olier eller fedtstoffer. Du får 55% hasselnødder, sukker, skummet pulveriseret mælk, pulveriseret kakaopulver, bourbon vanilje, emulgator: sojelecithin (GMO-fri)

Mørk hasselnøddecreme I.G.P., 250 g, Papa dei Boschi.

Det er alene hasselnødderne, der giver den cremede konsistens – der er ikke tilsat hverken olier eller fedtstoffer. Du får 55% hasselnødder, sukker, pulveriseret kakaopulver, bourbon vanilje, emulgator: sojelecithin (GMO-fri)