PIEMONTE Je|Sus

Vores vine

De rigtigt gode vine skabes på vinmarkerne. Arbejdet med at dyrke vin er en skøn forening af godt landbrug og evnen til at gøre det særlige, der skaber netop den smag, styrke og det udtryk, den enkelte vinmager ønsker. Antal klaser på den enkelte vinstok, mængden af blade der skygger for klaserne, afklippede klaser der omhyggelige placere omkring vinstokken – det er et håndarbejde, det er en kunstform.

Vi har selv været med i vinmarken, under vinificeringen og i kælderen hos “vores” vingårde. Alle vinene er skabt med dyb dedikation, stor kærlighed og lange traditioner.

Alle vinene er nøje håndplukket og valgt med hjertet.

Rødvine
De oprindelige klassiske røde vindruer Dolcetto, Barbera og Nebbiolo, er de mest kendte fra Piemonte. Men tag ikke fejl, der laves også rigtigt god rødvin på andre druer.
Hvidvine
Den piemontesiske grønne vindrue Timorasso er for alvor ved at sætte Piemonte på plads, som en region, der laver fantastisk hvidvin.
Spumante
Spumante Metodo Classico er produceret efter champagnemetoden, hvor vinen gærer på flasken i kontakt med gæren. Det smager så godt!